Jeg skal til Texas!!!

CASPER-I-USA

Dedikeret til alle de dejlige danskere i hele den hvide verden


Pladask.!.. og så kom alle mine rejseinformationer da bare lige.

Hold da op. Jeg havde slet ikke regnet med allerede at få at vide: hvor jeg skal bo, hvilken værtsfamilie jeg skal bo hos osv.

Jeg havde fået at vide, at jeg kunne risikere, ja at det faktisk er temmelig normalt, først at få sine rejseinformationer at vide lige inden afrejse!

TX_26626

Når, der stod jeg så i slutningen af en fysik/kemi time og mærkede min telefon ringe i lommen. Jeg kendte ikke nummeret, så jeg afviste opkaldet og fulgte timen færdigt. Timen var ovre og jeg ringede nummeret op. Så fik jeg at vide, at det var MyEducation (den rejseorganisation jeg rejser med) der var i den anden ende af røret.

Stephanie, en af medarbejderne i MyEducation, fortalte mig, jeg havde fået værtsfamilie! Hvor blev jeg bare overrasket.

 

Okay, nu skal jeg nok lade være med at trække den længere ;) Her kommer det du nok helst vil læse – alle rejseinformationerne:

  • Jeg skal til en forstad til Houston, som hedder Katy. Så vidt jeg kan se på billeder, er der en lille skyline i Katy Downtown og et meget vist vandtårn på Google billeder.. Totalt random. Men hvem ved, måske er det det superste, kendteste vandtårn i USA? ;)
  • Jeg skal bo hos familien Elliott på Aldersgate Ct, Katy, Texas i et rigtig fint hus
  • Familien Elliot består af en mor og far ved navn Molly og Byron og en dreng på 16 år ved navn Christopher. Desuden er der også to udeboende søstre på 18 og 19 år. Men helt klart vigtigst af alt; jeg skal have to ”værtshunde” JAA! Ahaha
  • Jeg har afrejse 21.-22. august og skolen slutter ca. d. 3. juni, hvor min rigtige familie vil komme og besøge mig og min værtsfamilie
  • Jeg skal desuden gå på James E. Taylor High School i Katy.

20140910030740

Jeg kan virkelig ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig nu! Jeg ser frem til at holde jer opdateret – virkelig. Og hvor kommer jeg til at savner jeg alle sammen.

//CASPEROHLERS

 


Følg mig på Instagram og twitter hvor jeg løbende vil poste billeder og tekst om mig, min rejse og mit liv! Mine accounts hedder @casperohlers

 

Comments are closed.